Velkommen til Låsby Boldklub af 1959

Regnskab 2019 for Låsby Boldklub kan ses her

Bemærk at der er egenbetaling på spillertøj til håndbold og fodbold. Låsby Boldklub af 1959 spiller i tøj fra Nike. Tøjet kan købes/bestilles hos Sportsmaster Silkeborg, leveringstiden er ca. 7 dage. Tøjet er således spillerens eget hvorfor det også er spillerens eget ansvar at huske det til kamp.

Bestillingsseddel kan ses her

Vidste du, at børn kan få økonomisk hjælp til fritidsinteresser?

Har du brug for hjælp så læs mere her

Tilmelding til Klubmodul:

Låsby Boldklub anvender det elektroniske medlemskartotek "klubmodul", som er et web-interface, hvor du som medlem selv kan tilmelde dig og dine børn til vores forskellige hold og betale dit kontingent med dankort.

Vejledning: Sådan opretter du dig i Låsby Boldklub (download PDF)
Vejledning: Tilmelding og betaling til hold (download PDF)

Er du ved at oprette en profil eller login ?
klik først på den afdeling (herover) du vil oprette en profil på eller lave login til, så du kommer ind i den rette afdelingen.

Du behøver kun at oprette én profil - den kan bruges i alle afdelinger i hele boldklubben.
Er du ikke længere aktiv i klubben og vil gerne slettes af medlemskartoteket, send da en mail til klubben eller afdelingens formand.

Sponsorer: